Ta hjälp av våra kunniga hantverkare!

Ta hjälp av våra kunniga hantverkare!

Varsågod att kontakta oss på Gårdsmark för dina frågor om dränering, enskilda avlopp eller funderingar om vårt företag.

Har din källare en speciell doft eller märker du att saker som står i källaren blir fuktiga? Då har du all anledning att ta hjälp med en kostnadsfri fuktkontroll av en av våra yrkeskunniga hantverkare på Gårdsmark. Just när det gäller fukt i husgrunden är det nämligen viktigt att handla snabbt, då långvarig exponering kan leda till mycket kostsamma skador på såväl hus som hälsa. Vi hjälper dig att fastställa huruvida du är i behov av en dränering eller inte och tar utifrån våra mätningar fram den bästa lösningen för just din husgrund.

Vi tar stolthet i att kunna erbjuda kvalitativa marktjänster som präglas av en stark bakomliggande hantverkstradition och stort fokus på kundnöjdhet. Detta reflekteras tydligt i de många fina kundrecensioner vi mottagit genom åren. Madeleine M, som tagit hjälp med dränering av oss på Gårdsmark, säger så här om oss:

Gårdsmark dränerade mitt hus och skillnaden efter dräneringen är som dag och natt. Nu har jag byggt relaxavdelning nere i källaren. Tack Gårdsmark för ett utmärkt arbete med proffsig och serviceinriktad personal. Kvalitet lönar sig i längden 👌

Vill du bli vår nästa nöjda kund och få en trygg och smidig dränering i Bollnäs, Edsbyn, Alfta, Söderhamn eller andra delar av Gävleborg? Dra dig inte för att ringa eller mejla till oss - vi svarar snabbt! Du kan även använda något av kontaktformulären på denna sida för att boka in ett hembesök.

Boka ett hembesök med kostnadsfri fuktkontroll!

För att hjälpa dig avgöra om du behöver ta hjälp med dränering, kan vi komma ut på ett gratis hembesök och ge en professionell kontroll av din husgrund. Fyll i nedanstående formulär, så kontaktar vi dig inom kort!