Ta hjälp av våra kunniga hantverkare!

Ta hjälp av våra kunniga hantverkare!

Varsågod att kontakta oss på Gårdsmark för dina frågor om dränering, enskilda avlopp eller funderingar om vårt företag.

Har din källare en speciell doft eller märker du att saker som står i källaren blir fuktiga? Då har du all anledning att ta hjälp med en kostnadsfri fuktkontroll av en av våra yrkeskunniga hantverkare på Gårdsmark. Just när det gäller fukt i husgrunden är det nämligen viktigt att handla snabbt, då långvarig exponering kan leda till mycket kostsamma skador på såväl hus som hälsa. Vi hjälper dig att fastställa huruvida du är i behov av en dränering eller inte och tar utifrån våra mätningar fram den bästa lösningen för just din husgrund.

Vi tar stolthet i att kunna erbjuda kvalitativa marktjänster som präglas av en stark bakomliggande hantverkstradition och stort fokus på kundnöjdhet. Detta reflekteras tydligt i de många fina kundrecensioner vi mottagit genom åren. Madeleine M, som tagit hjälp med dränering av sitt hus i Bollnäs av oss på Gårdsmark, säger så här om oss:

Gårdsmark dränerade mitt hus och skillnaden efter dräneringen är som dag och natt. Nu har jag byggt relaxavdelning nere i källaren. Tack Gårdsmark för ett utmärkt arbete med proffsig och serviceinriktad personal. Kvalitet lönar sig i längden 👌

Vill du bli vår nästa nöjda kund och få en trygg och smidig dränering i Bollnäseller andra delar av Gävleborg? Dra dig inte för att kontakta oss - vi svarar snabbt! 

Boka ett hembesök med kostnadsfri fuktkontroll!

För att hjälpa dig avgöra om du behöver ta hjälp med dränering, kan vi komma ut på ett gratis hembesök och ge en professionell kontroll av din husgrund. Fyll i nedanstående formulär, så kontaktar vi dig inom kort!

Vi är stolta över våra recensioner

Vi på Gårdsmark arbetar alltid för att leverera resultat som våra kunder blir riktigt nöjda med! Fina recensioner som dessa ser vi som ett kvitto på att vi levererar kvalitet!
Recension från Erika Axmark
Vår källare är som ny! Toppen bra företag. Grävarna trevliga och lyhörda när vi hade funderingar. Rekommenderar starkt.
Erika Axmark
Recension från Peter Odén
Gårdsmark gjorde klart med dräneringen i Januari 2021, lyssnade mycket på vänner och bekanta som dränerat, och Vart rekomenderad Gårdsmark och idag ångrar jag inte mitt val, bäst garantier, bäst kommunikation, men bäst av allt är att slippa ha ett dräneringsbehov och att källaren blivit torrare, mögellukten försvunnit. kan närsomhelst rekommendera vemsomhelst trots att dem inte är billigast på marknaden.
Peter Odén
Recension från Eric Van Der Laan
Ett suveränt företag. Jobbar snabbt och effektivt. Förklarar varje delmoment dom gör och gör det lilla extra som dom inte behöver, som att fixa en brunn vid min värmepump. Väl värt pengarna det kostar. Trevligt bemötande även om arbetsförhållandena ibland inte var dom bästa (ihållande regn som gjorde allt till lera).
Eric Van Der Laan