Om Gårdsmark Sverige AB

Om Gårdsmark Sverige AB

När du är i behov av dränering i Bollnäs, finns Gårdsmark här för dig med smidiga helhetslösningar.

Eftersom vi är måna om att våra kunder alltid ska känna sig trygga före, under och efter markarbetet, tillhandahåller vi branschens mest omfattande garanti på 15 år för material och arbete. Dessutom har våra hantverkare Säker Grund Certifiering, vilket tillsammans med vår långa erfarenhet, ger goda förutsättningar för oss att leverera kvalitetstjänster inom enskilda avlopp och dränering i Bollnäs som håller länge.

Ansvar i varje led

Vår verksamhet på Gårdsmark genomsyras av värderingen: "Ansvar i varje led ger trygga medarbetare och nöjda kunder". Med "ansvar i varje led" menar vi att alla som arbetar under Gårdsmarks namn tar ansvar för sitt avgränsade arbetsområde och känner stolthet över sina bedrifter. Genom denna värdering, har vi under många år försett våra anställda med roliga, givande jobb och våra kunder med riktigt högkvalitativa dräneringar i Bollnäs och resterande delar av Gävleborg.

Vill du ta hjälp av riktiga yrkeshantverkare och ta del av vår kvalitetsservice för din dränering i Bollnäs eller övriga delar av Gävleborg? Tveka inte att kontakta oss redan idag - vi hjälper dig med nöje!


Tjänster på Dränering Bollnäs

Boka ett hembesök med kostnadsfri fuktkontroll!

För att hjälpa dig avgöra om du behöver ta hjälp med dränering, kan vi komma ut på ett gratis hembesök och ge en professionell kontroll av din husgrund. Fyll i nedanstående formulär, så kontaktar vi dig inom kort!

Boka ett hembesök med kostnadsfri fuktkontroll!

Boka fuktkontroll