Behöver du en dränering i Edsbyn?

Vi hjälper privatpersoner, företag och BRF: er som är i behov av dränering i Edsbyn. När du lämnar dräneringen av din fastighet i våra händer kan du känna dig trygg med att du får ett engagerade hantverkare och ett professionellt utfört arbete till ett bra pris!

Funderar du på att göra en dränering i Edsbyn? Då har du kommit rätt! Vi utför arbeten åt  privatpersoner, företag och BRF: er i Gävleborgs län med omnejd. Våra skickliga medarbetare har lång erfarenhet av stora som små projekt inom dränering i allt från centrala Edsbyn till Bollnäs och Alfta och har fått många fina omdömen som vi är mycket stolta över. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du får en väl utförd dränering enligt branschens alla regler. 

Varför behöver man dränera en fastighet?

Med en dränering som inte fungerar som den ska är risken stor att det uppstår fukt- och mögelproblem, som kan bli både besvärliga och dyra. Oavsett husgrund är det av största vikt att man har en fungerande dränering som är utformad efter de förutsättningar som finns. Att hålla en husgrund fri från fukt är fundamentalt i en väl fungerande fastighet. Man kan säga att grundregeln är att en dränering alltid ska göras om en fastighets grund utsätts för fukt på något sätt. Fukten kommer främst från regn och smält snö, men även från dagvattnet. 

Så vet du att det är dags att dränera om

Många husägare har bristfälliga kunskaper om dränering, och vet inte vilka tecken som indikerar på att det är dags att dränera om. Om man inte har haft huset från början vet man ofta inte ens när huset senast dränerades. Det finns dock ett antal tecken att vara uppmärksam på som tyder på att du bör se över dräneringen. Det kan till exempel vara att:

  • Den senaste dräneringen lades för över 25-30 år sedan
  • Det finns synlig fukt på väggarna 
  • Källaren har börjat kännas kall och rå
  • Det har börjat lukta unket i källaren
  • Putsen på väggarna har börjat släppa
  • Det finns synliga fläckar på väggar och/eller tak
  • Fastigheten har problem med mögel
  • Tapeterna i huset har fått synliga bubblor
  • Kartonger och liknande som förvaras i källaren blir fuktiga

 

Vi hjälper dig med dränering i Edsbyn

Våra professionella medarbetare dränerar allt från husgrund till källargrund, torpargrund och krypgrund. Vi har kompetensen som krävs för att göra en fackmannamässigt utförd dränering efter just din fastighets förutsättningar. Tack vare vår långa yrkeserfarenhet kan vi dessutom utföra de tjänster vi erbjuder på ett tidseffektivt sätt till konkurrenskraftiga priser. Dränering innebär många gånger ett stort projekt där det är av stor vikt att noggrant planera hela arbetsprocessen. Vi finns med dig i alla delar av processen och ser till att arbetet utförs på ett professionellt sätt och att materialåtgången blir korrekt beräknad.

För att du som kund ska känna dig trygg med att inte betala mer än du förväntat dig lämnar vi alltid tydliga offerter. Vi ger alltid våra kunder ett hundraprocentigt engagemang från projektets start till dess slutförande. Vi är dessutom mycket noggranna med att ha direkt kommunikation med dig under arbetets gång och gör alltid en utförlig slutbesiktning tillsammans med dig när dräneringen är färdigställd. 
 

Sänk kostnaden med ROT-avdrag

När du som privatperson anlitar oss för att göra en dränering av din fastighet har du rätt att göra ROT-avdrag. ROT-avdraget är en skattereduktion som minskar arbetskostnaden. Detta innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden för ditt projekt, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Du kan läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Har du frågor kring dränering, vill du ha en offert eller vill du boka tid för en dränering i Edsbyn eller i närliggande områden? Vänta inte för länge, utan kontakta oss redan idag innan problemen växt sig större! 

Boka ett hembesök med kostnadsfri fuktkontroll!

För att hjälpa dig avgöra om du behöver ta hjälp med dränering, kan vi komma ut på ett gratis hembesök och ge en professionell kontroll av din husgrund. Fyll i nedanstående formulär, så kontaktar vi dig inom kort!