Få en gratis fuktkontroll av din källare!

Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig inom kort för att boka in ett gratis hembesök med en fuktkontroll. Vi hjälper dig att avgöra om du behöver dränera din fastighet och ger dig en offert med fast pris på plats för din dränering i Bollnäs med omnejd.

Vi är stolta över våra recensioner

Vi på Gårdsmark arbetar alltid för att leverera resultat som våra kunder blir riktigt nöjda med! Fina recensioner som dessa ser vi som ett kvitto på att vi levererar kvalitet!
Recension från Erika Axmark
Vår källare är som ny! Toppen bra företag. Grävarna trevliga och lyhörda när vi hade funderingar. Rekommenderar starkt.
Erika Axmark
Recension från Peter Odén
Gårdsmark gjorde klart med dräneringen i Januari 2021, lyssnade mycket på vänner och bekanta som dränerat, och Vart rekomenderad Gårdsmark och idag ångrar jag inte mitt val, bäst garantier, bäst kommunikation, men bäst av allt är att slippa ha ett dräneringsbehov och att källaren blivit torrare, mögellukten försvunnit. kan närsomhelst rekommendera vemsomhelst trots att dem inte är billigast på marknaden.
Peter Odén
Recension från Eric Van Der Laan
Ett suveränt företag. Jobbar snabbt och effektivt. Förklarar varje delmoment dom gör och gör det lilla extra som dom inte behöver, som att fixa en brunn vid min värmepump. Väl värt pengarna det kostar. Trevligt bemötande även om arbetsförhållandena ibland inte var dom bästa (ihållande regn som gjorde allt till lera).
Eric Van Der Laan