Enskilda Avlopp

Enskilda Avlopp

Behöver du hjälp med ett enskilt avlopp med en uttjänt infiltration alternativt markbädd i Gävleborgs län? Då har du kommit rätt! Vi hjälper privatpersoner och företag med detta i allt från Bollnäs till Edsbyn och Alfta. Inget projekt är för stort, för litet eller för krångligt för våra proffsiga hantverkare.

Regler kring enskilda avlopp

Med enskilt avlopp åsyftas de avloppsanläggningar som inte är anslutna till det kommunala avloppsnätet. I Sverige har vi ingen specifik lag som reglerar enskilda avlopp. Istället har vi allmänna hänsynsregler som går ut på att den som ansvarar för en verksamhet med utsläpp utöver detta ansvarar för att minimera skadan av utsläppet eller minska risken för så kallad olägenhet för människors hälsa och miljö.

Vi hjälper dig med dränering i Bollnäs

Våra skickliga hantverkare har lång erfarenhet inom dränering och har stor kunskap om alla sorters avlopp. När du lämnar din dränering i våra händer kan du känna dig trygg med att du får ett väl utfört arbete utan dolda kostnader. Vi ger alla kunder ett hundraprocentigt engagemang från projektets början till slut. Med kvalitet i fokus kompromissar vi aldrig med resultatet.

ROT avdrag

När du som privatperson anlitar oss för att göra en dränering i Edsbyn, Alfta och Bollnäs med omnejd har du rätt att göra ROT-avdrag. Det innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden. Du som kund ansöker inte själv om denna skattereduktion, utan vi drar av rätt del av arbetskostnaden på fakturan till dig.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert!


Fler tjänster vi utför

Boka ett hembesök med kostnadsfri fuktkontroll!

För att hjälpa dig avgöra om du behöver ta hjälp med dränering, kan vi komma ut på ett gratis hembesök och ge en professionell kontroll av din husgrund. Fyll i nedanstående formulär, så kontaktar vi dig inom kort!