Dränering

Dränering

Välkommen till din lokala expert på dränering! Vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Bollnäs med dränering. Våra rutinerade hantverkare har gedigen kunskap om vad som krävs för att göra en lyckad dränering av just din fastighet, och ser till att jobbet utförs såväl effektivt som säkert. Inga projekt är för stora eller för komplicerade för oss!

När du anlitar oss för dränering av din fastighet får du:

 • Utbildade hantverkare med lång yrkesvana
  Självfallet är samtliga av våra medarbetare utbildade och har de certifikat som krävs för att utföra dränering på din fastighet i Bollnäs. 

 • En fackmannamässigt utförd dränering
  När du låter våra skickliga hantverkare utföra din dränering kan du vara säker på att jobbet blir ordentligt gjort. Vi arbetar dessutom enbart med utrustning och produkter av högsta kvalitet för bästa möjliga resultat.

 • God service
  Vi strävar efter att ha bästa möjliga kundservice och är måna om att ha en bra kommunikation med dig. Våra hantverkare sätter alltid kunden i fokus och ger ett hundraprocentigt engagemang i varje projekt. 

 • Ett konkurrenskraftigt pris utan dolda kostnader
  Vi lämnar alltid tydliga offerter för att du ska känna dig trygg med att arbetet inte kommer att kosta mer än vad du räknat med.

 • Rätt att göra ROT-avdrag
  När du som privatperson anlitar oss för att utföra dränering har du rätt att utnyttja ROT-avdraget. Detta innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden.  

 

Tveka inte att kontakta oss, så tar vi tillsammans fram ett förslag för dränering av ditt hus i Bollnäs.


Fler tjänster vi utför

Boka ett hembesök med kostnadsfri fuktkontroll!

För att hjälpa dig avgöra om du behöver ta hjälp med dränering, kan vi komma ut på ett gratis hembesök och ge en professionell kontroll av din husgrund. Fyll i nedanstående formulär, så kontaktar vi dig inom kort!